Mijn verhaal

In “Mijn verhaal” laten we ouders aan het woord die vertellen over de ervaring en belevenissen tijdens de kraamzorg van Marcelle’s Kraamzorg.

30 augustus 2016

Marcelle is mijn kraamverzorgster geweest tijdens de kraamweek van mijn derde kindje, Charlotte.

Alhoewel er op het internet vrijwel niets te vinden is over ervaringen met Marcelle’s kraamzorg, viel mijn keuze op haar nadat ik een advertentie had gezien in het lokale sufferdje. Marcelle straalde op de bijgevoegde foto een moederlijke warmte uit. Precies wat ik zocht. Tijdens het kennismakingsgesprek werd deze indruk enkel gesterkt.

Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn kraamweek met Marcelle een absoluut feest is geweest! Ze was elke dag stipt op tijd. Binnen de kortst mogelijke tijd was Charlotte gewogen en gemeten en ik verzorgd en voorzien van een heerlijk ontbijtje. Vervolgens werd mijn huis onder handen genomen: mijn bed werd verschoond, het huis schoongemaakt, de was gedraaid/opgeruimd. Ze is een keiharde en zeer efficiënte werker. Belangrijker nog, is dat ze het allemaal met zichtbaar plezier en passie doet. Marcelle is een zeer warme persoonlijkheid en ze geeft echt om mensen en haar werk. Niet alleen ik en Charlotte voelden ons erg op ons gemak en vertrouwd bij haar, ook mijn man en zoontjes sloten haar direct in hun hart. Fantastisch om te zien. Bovendien hebben we erg leuke en boeiende gesprekken gehad over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Het was een heerlijk gevoel dat ik het huishouden en de kinderen los kon laten, wetende dat alles in goede banen werd geleid. Op die manier kon ik me volledig richten op kleine Charlotte. Marcelle heeft ervoor gezorgd dat ons gezin een vliegende start heeft gemaakt. Bedankt voor alles, lieve Marcelle!

Hartelijke groet,

Lydia Oostveen-Bol

Haarlem

28 mei 2016

Dankzij de geweldige hulp van Marcelle heb ik in mei een fijne kraamtijd gehad. Het zal onze jongste zoon natuurlijk volledig voorbij zijn gegaan, maar wij hebben de zorg en aandacht van Marcelle enorm gewaardeerd. Marcelle bedankt!

Judith en Peter

Hillegom

19 juni 2016

Bese Marcelle,
Bedankt voor de goede zorgen, jouw tips, adviezen en jouw aanwezigheid. Goed gedaan!

Petra

Lisse