Wie zijn wij?

Marcelle’s Kraamzorg

“Wij zijn een kleine gezellige organisatie die ruimschoots voldoet aan de kwaliteitseisen voor het leveren van goede kraamzorg”.
Wij hebben contracten met diverse verzekeringsmaatschappijen en er wordt gewerkt volgens het landelijke indicatie protocol.
Onze aangesloten verzekeringsmaatschappijen vindt u onder het kopje:
Informatie – verzekeringsmaatschappijen

Waarom kiezen voor Marcelle’s Kraamzorg?

Marcelle’s Kraamzorg biedt zorg op maat, wij luisteren naar de cliënt en gaan zo veel mogelijk mee in de wensen. Je wordt misschien voor het eerst moeder en komt er veel op je af. Een fijne kraamtijd voor moeder en kind en niet te vergeten de partner is dan van essentieel belang. De kraamvrouw/ gezin mag bij ons zoveel mogelijk zelf bepalen wat zij wilt en wij ondersteunen en begeleiden hun hierin.
Want wij vinden het namelijk erg belangrijk dat de kraamvrouw en de baby thuis kunnen blijven in alle rust, zodat zij/ gezin elkaar beter kunnen leren kennen. Tevens is dit ook erg bevorderlijk voor het herstel van de kraamvrouw, want je lichaam ondergaat een hoop verandering. Daarom laten we de kraamvrouw, de baby en het gezin wonen zoals hij/zij dat gewend was, ongeacht afkomst, cultuur, traditie of religie. Onze waarden en normen daarbij zijn onder andere respect, empathie en compassie.
Alle medewerkers zijn deskundige en werken met plezier, inzet en betrokkenheid.
Onze certificaten