Wie is Marcelle?

Hallo! Mijn naam is Marcelle, ben geboren en opgegroeid in Frans-Guyana en ik heb 6 kinderen (drie jongens en drie meiden).

Geleidelijk aan ontstond bij mij de verlangen om naar Nederland te gaan en daar een nieuw bestaan op te bouwen met mijn gezin.
Nu 23 jaar geleden nam ik de grote stap en vertrok naar Nederland, omdat ik een beter leven wilde voor mijn kinderen. Ik zocht en vond hier werk en ben daarnaast gaan studeren. Zo werd ik kraamverzorgster bij Kraamzorg Nederland. Maar droomde groter, want wilde graag een eigen bedrijf starten, dus ben blijven doorstuderen en cursussen volgen. In Nederland leerde ik mijn echtgenoot kennen, verhuisde met mijn gezin naar hem in Lisse en samen kregen we een zoon.

In 2002 ben ik in Lisse een praktijk gestart voor de uiterlijke verzorging. Er werden diverse behandelingen verricht op het gebied van ontspanning en persoonlijke verzorging, maar ik had altijd al een droom om een eigen kraamzorgbureau te hebben. Daarom besloot ik

in 2004 om mijn uiterlijke verzorging praktijk te stoppen, omdat ik merkte dat het moeilijk te combineren was. Hierdoor kon ik mij volledig gaan richten op de kraamzorg en kon ik mijn droom eindelijk verwezenlijken en ben ik als ZZP-er mijn eigen kraamzorg bedrijf gestart. Vanaf 2010 met personeel erbij.

Door al mijn opgedane kennis zie ik mezelf ook als ervaringsdeskundige; want ben zelf op een jonge leeftijd moeder geworden, heb zes kinderen en na het overlijden van haar zusje ben ik voogd geworden over haar 2 kinderen.
“Naast mijn functie als directeur ben ik ook kraamverzorgende met veel liefde voor het vak”. Ik zie kinderen krijgen als een zegen, een bijzonder en uniek wonder”.